Brinkkampen 1
Terug naar overzicht

Brinkkampen 1, Spier

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
In het centrum van Spier, aan de doorgaande weg, staat café restaurant zalencentrum Schortinghuis. Deze bekende locatie heeft een ruime ervaring opgebouwd als horecabedrijf.
Spier is gelegen aan de A28 en wordt omgeven door het Nationaal Park 'Dwingelderveld', bekend van de vele fiets-, wandel- en MTB routes.
Naast een gezellige bar met (eet)café, is er een zonnige serre, een ruim terras, meerdere zaalruimten, een kegelbaan en voldoende parkeergelegenheid.
De inrichting is overwegend met een middeleeuws/ridder karakter. Het geheel doet zeer sfeervol aan en loopt soepel in elkaar over.
Het bedrijf mag in de hogere omzetsectoren ingeschat worden. De exploitatie is momenteel door omstandigheden stilgelegd.
Klaassen Horecamakelaardij is in opdracht van de pandeigenaar nu op zoek naar een passende exploitant die op ruime horeca-ervaring moet kunnen bogen. De exploitant moet goed overweg kunnen met het aanbieden van arrangementen voor het eetcafé en zeker voor de diverse zalen.

Het feit dat de exploitatie momenteel is stilgelegd, heeft de verhuurder doen besluiten tot het aanbieden van een staffelhuur. Daarnaast kan overleg plaatsvinden over de aanwezige inventarissen. Deze kunnen worden gekocht, maar ook tijdelijk worden gehuurd.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen met de regiomanagers van Klaassen Horecamakelaardij, dhr. Jan Elslo of dhr. Anton Zwart. Mobiel bereikbaar op 06-10906891.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?