Het verkooptraject
Het verloop van een verkoopproces is niet altijd voorspelbaar en onverwachte situaties kunnen zich voordoen. Onze diepgaande kennis van deze processen stelt ons in staat om flexibel in te spelen op verrassingen. Flexibiliteit is hierbij cruciaal. Onze horecamakelaars en adviseurs zijn goed bekend met de markt in de betreffende regio en begrijpen wat ondernemers en bedrijven willen. Zij zijn daarmee het ideale vertrekpunt om een horecabedrijf, zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het verkoopproces, ziet het er in grote lijnen als volgt uit:
Kennismaking
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking
"*" geeft vereiste velden aan
Na het versturen van bovenstaand formulier neemt een van onze horecamakelaars wij binnen 48 uur contact met u op.
Heeft u een vraag over een taxatie?
Of wilt u door ons een taxatierapport laten opstellen? Neem dan direct contact op met ons kantoor.
Meer horeca aanbod
Dorpsstraat 36, Bemmel
Ben jij als (toekomstig) horecaondernemer op zoek naar een unieke kans in het centrum van Bemmel? Dan is Da Giorgio de kans! Een goedlopend en zeer goed renderend Italiaans concept met een warme inrichting en enorme naamsbekendheid in de omgeving.
Info: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20
- Vraagprijs exploitatie Prijs op aanvraag
De Ermelosche Frietzaak
bekijk objectDe Ermelosche Frietzaak
Branderskamp 4, Ermelo
Volledig ingerichte en instapklare snackbar in Ermelo ter overname.
Vrij van franchise en verplichtingen, een echte turnkey locatie gelegen nabij een druk winkelcentrum, perfect gelegen voor afhaal en bezorgen
Meer info via: Pepijn van Lier op 0640240698 of p.vanlier@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie Prijs op aanvraag
- Huurprijs € 2.965,- p.m. excl. BTW