Dienst

Horecamakelaardij

Als horecaondernemer weet u waar u goed in bent. Uw kennis, ervaring en ondernemerskwaliteiten vormen de basis voor uw zaak en uw succes. Verkoop van uw bedrijf is iets waar u niet vaak mee te maken zult hebben. Daarom is het verstandig dit proces uit te besteden aan professionals, die voor u klaar staan met hun kennis en ervaring in de horecamakelaardij.

neem contact op
verkoop

Het verkooptraject

Het verloop van een verkoopproces is niet altijd voorspelbaar en onverwachte situaties kunnen zich voordoen. Onze diepgaande kennis van de processen binnen de horecamakelaardij stelt ons in staat om flexibel in te spelen op verrassingen. Flexibiliteit is hierbij cruciaal. Onze horecamakelaars en adviseurs zijn goed bekend met de markt in de betreffende regio en begrijpen wat ondernemers en bedrijven zoeken. Zij zijn daarmee het ideale vertrekpunt om een horecabedrijf, zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het verkoopproces, ziet het er in grote lijnen als volgt uit:

01

Kennismaking & Strategiebepaling

02

Waarde & Verkoopadvies

03

Voorbereiding & Matching

04

Presentatie & Publicatie

05

Bezichtigingen & Informatievoorziening

06

Contracten & Overdracht

07

Champagne & Nazorg

01 /

Kennismaking & Strategiebepaling

We beginnen met een persoonlijke en vrijblijvende ontmoeting bij u in uw bedrijf, waar we uw verkoopwensen bespreken. Samen met u verzamelen en analyseren we alle benodigde gegevens om vervolgens een strategisch plan op te stellen voor het verkooptraject.

aanvraag waarde advies

Waarde & Verkoopadvies

Na ontvangst en bestudering van de benodigde gegevens, geven we een indicatie van de verkoopwaarde van uw horecabedrijf. Op basis hiervan stellen we gezamenlijk een vraagprijs vast.

aanvraag waarde advies

Voorbereiding & Matching

Nadat de gemaakte afspraken zijn vastgelegd in onze bemiddelingsovereenkomst, bereiden we uw bedrijf voor op de verkoop en maken het verkoopklaar. Dit omvat een uitgebreide bedrijfsopname, professionele fotografie, plattegronden en het samenstellen van een verkoopbrochure. Vervolgens zullen we het matchen met ons zoekerssysteem van potentiële kopers, voordat we met de daadwerkelijke verkoop beginnen.

Presentatie & Publicatie

We brengen uw bedrijf online onder de aandacht via diverse websites, zoals natuurlijk onze eigen site klaassenbv.nl, horecaspot.nl en fundainbusiness.nl (tenzij we hebben afgesproken om de verkoop eerst discreet aan te bieden). Daarnaast ontwikkelen we een "social media plan" om uw bedrijf te promoten.

Bezichtigingen & Informatievoorziening

Wij begeleiden het gehele verkoopproces, plannen bezichtigingen, verstrekken informatie, wekken interesse en voeren de onderhandelingen.

Contracten & Overdracht

De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een door ons op te stellen voorlopige koopovereenkomst en/of huurovereenkomst. Uiteraard zorgen wij voor een nauwkeurige begeleiding en afhandeling tot aan de overdracht.

Champagne & Nazorg

Overgedragen? Gefeliciteerd! Wij zorgen voor de Champagne en de juiste nazorg.

aanvraag waarde advies
formulier

Heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking of waardebepaling? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vervolg

Na het versturen van het bovenstaande formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

aankoop

Wij staan het gehele aankooptraject voor u klaar

Het is verstandig u niet alleen op het overnametraject van een horecabedrijf te storten, maar u hierin te laten begeleiden door een ervaren horeca adviseur of makelaar. Die zal samen met u alle aspecten van het beoogde bedrijf grondig doornemen, u kunnen adviseren over de reële waarde er van, de onderhandelingen voor u voeren, alle overeenkomsten checken en met u de inspectie doen bij een eventuele overdracht. Maar bovenal is het uw vertrouwenspersoon en adviseur in het gehele traject, gedreven door de behartiging van uw belangen.

Neem contact op
Joey Hehamahua staat voor u klaar

Taxeren is een vak apart, werk voor echte horeca specialisten

Taxatie

Heeft u een vraag over de taxatie van uw bedrijf?

Of wilt u door ons een taxatierapport laten opstellen? Neem dan direct contact op met Joey.

Welke cookies zijn er?

We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies

Functionele cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Analytische cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Tracking cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Social media plug-in cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

zoeken

Wij helpen u graag met uw zoektocht

Plaats

Zoekopdracht

Ontvang als eerste ons nieuwe aanbod

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u een object kopen of huren?

Waar bent u naar op zoek?

Hoe kunnen wij u bereiken?