service

Uw bedrijf verkopen

Onze horecamakelaars wonen en werken in uw regio, in iedere regio hebben we een horecamakelaar, die de markt kent, en die weet waar ondernemers en organisaties naar op zoek zijn. Hij of zij is daarmee het ideale vertrekpunt om een horecaonderneming, met zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Deze horecamakelaar is het aanspreekpunt tijdens het hele traject. Ieder verkooptraject is anders, toch kunnen we het proces als volgt samenvatten. Nu is ieder object uniek, en daarmee ook ieder traject. Toch kunnen we in grote lijn het verkoopproces als volgt samenvatten.

start vandaag met uw verkoop
Verkoop

Het verkooptraject

Het verloop van een verkoopproces is niet altijd voorspelbaar en onverwachte situaties kunnen zich voordoen. Onze diepgaande kennis van deze processen stelt ons in staat om flexibel in te spelen op verrassingen. Flexibiliteit is hierbij cruciaal. Onze horecamakelaars en adviseurs zijn goed bekend met de markt in de betreffende regio en begrijpen wat ondernemers en bedrijven willen. Zij zijn daarmee het ideale vertrekpunt om een horecabedrijf, zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het verkoopproces, ziet het er in grote lijnen als volgt uit:

01

Kennismaking & Strategiebepaling

02

Waardebepaling & Verkoopadvies

03

Voorbereiding & Matching

04

Presentatie & Publicatie

05

Bezichtigingen & Informatievoorziening

06

Contracten & Overdracht

07

Champagne & Nazorg

01 /

Kennismaking & Strategiebepaling

We beginnen met een persoonlijke ontmoeting op locatie, waar we uw verkoopwensen bespreken. Samen met u verzamelen en analyseren we alle benodigde gegevens om vervolgens een strategisch plan op te stellen.

aanvraag waarde advies

Waardebepaling & Verkoopadvies

Na ontvangst van de benodigde gegevens, gaan we vrijblijvend van start met het bepalen van de waarde van uw horecabedrijf. Op basis hiervan stellen we gezamenlijk een vraagprijs vast.

aanvraag waarde advies

Voorbereiding & Matching

Nadat de gemaakte afspraken zijn vastgelegd in onze bemiddelingsovereenkomst, bereiden we uw bedrijf voor op de verkoop en maken het verkoopklaar. Dit omvat een uitgebreide bedrijfsopname, professionele fotografie, plattegronden en het samenstellen van een verkoopbrochure. Deze brochure wordt gematcht met potentiële kopers in ons matchingssysteem voordat we met de daadwerkelijke verkoop beginnen.

aanvraag waarde advies

Presentatie & Publicatie

We brengen uw bedrijf online onder de aandacht via diverse websites, zoals klaassenbv.nl, horecaspot.nl en fundainbusiness.nl (tenzij we hebben afgesproken om uw bedrijf eerst discreet aan te bieden). Daarnaast ontwikkelen we een "social media plan" om uw bedrijf te promoten.

Bezichtigingen & Informatievoorziening

Wij begeleiden het gehele verkoopproces, plannen bezichtigingen, verstrekken informatie, wekken interesse en voeren de onderhandelingen.

Contracten & Overdracht

De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een voorlopige koopovereenkomst en/of huurovereenkomst. Uiteraard zorgen wij voor een nauwkeurige afhandeling tot aan de overdracht

Champagne & Nazorg

Overgedragen? Gefeliciteerd! Wij zorgen voor de Champagne en de juiste nazorg.

formulier

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vervolg

Na het versturen van bovenstaand formulier neemt een van onze horecamakelaars wij binnen 48 uur contact met u op.

Meer dan 22+ experts

Ook vandaag zijn wij actief in 22 verschillende regio’s

contact

Heeft u een vraag over een taxatie?

Of wilt u door ons een taxatierapport laten opstellen? Neem dan direct contact op met ons kantoor.

bekijk ook

Meer horeca aanbod

Beschikbaar

Goedlopend restaurant in Gelderland

bekijk object

Goedlopend restaurant in Gelderland

Centrale locatie , Gelderland

Namens onze opdrachtgever mogen wij op zoek gaan naar waardige opvolging voor dit restaurant in Gelderland. Het betreft een zeer goed bekend staand restaurant met een zeer grote klantenkring met gasten vanuit heel Nederland. Het bedrijf is gevestigd in hét horeca concentratiegebied van deze middel grote plaats. Wegens leeftijd wordt het bedrijf nu ter overname aangeboden. 

Info: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 

  • Vraagprijs exploitatie Prijs op aanvraag
bekijk object
Verkocht
bekijk object
Op aanvraag 1, Gelderland

Hotel-restaurant te koop (met een buitengewoon resultaat) gelegen in de provincie Gelderland.

Het hotel beschikt o.a. over ca. 30 kamers, een ruim restaurant met terras, grote zaal en PP op eigen terrein. Zowel het vastgoed als de bedrijfsexploitatie van dit object wordt aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Info: Joey Hehamahua 06-11744732 of joey@klaassenbv.nl

  • Vraagprijs exploitatie Prijs op aanvraag
bekijk object
ervaringen

Klanten aan het woord

5,0

Ze doen wat ze beloven! Thomas Bogaart

5

Prettige mensen om mee samen te werken, vakbekwaam! Bert Hendriks

4,5

“Bij Klaassen werken professionele en vakbekwame horecamakelaars en bedrijfsadviseurs”

4,5

“De recente verkoop van mijn 3 IJssalons is door bemiddeling van Joey Hehamahua Klaassen Horecamakelaars zeer prettig verlopen.  De betreffende horecamakelaar uit de regio communiceerde zeer prettig en is echt goed in zijn vak.”

5

Vaak zaken gedaan met Joey Hehamahua van Klaassen. Zowel bij verkoopbegeleiding als aankoopbegeleiding van horeca vastgoed en horecabedrijven” Familie Hardeveld, o.a. Bram Eten en Drinken, Zussen en de Jaloezie in Utrecht

5

“Perfecte communicatie en passie voor hun werk” Rens Smulders

4,5

“Voor leuke en bijzondere vastgoedobjecten moet je bij Klaassen zijn. De objecten die ze bij Klaassen aanbieden zijn net even anders dan anders”.  Stijn Spee, ontwikkelaar

5

“Wij hebben verschillende horecabedrijven verkocht en gekocht via Joey van Klaassen Horecamakelaars. Wij zijn zeer professioneel en kundig begeleid door de makelaar. De presentatie van objecten en het uitgebreide netwerk zorgen altijd voor de juiste match”, David en Dimitri Bruggeman, o.a. van Aandacht voor Eten Utrecht, De Nieuwe Griffel en Sempre Lui en Het terras in Wijk bij Duurstede

Welke cookies zijn er?

We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies

Functionele cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Analytische cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Tracking cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

Social media plug-in cookies

We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.

zoeken

Wij helpen u graag met uw zoektocht

Plaats

Zoekopdracht

Ontvang als eerste ons nieuwe aanbod

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u een object kopen of huren?

Waar bent u naar op zoek?

Hoe kunnen wij u bereiken?