Het verkooptraject
Het verloop van een verkoopproces is niet altijd voorspelbaar en onverwachte situaties kunnen zich voordoen. Onze diepgaande kennis van deze processen stelt ons in staat om flexibel in te spelen op verrassingen. Flexibiliteit is hierbij cruciaal. Onze horecamakelaars en adviseurs zijn goed bekend met de markt in de betreffende regio en begrijpen wat ondernemers en bedrijven willen. Zij zijn daarmee het ideale vertrekpunt om een horecabedrijf, zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het verkoopproces, ziet het er in grote lijnen als volgt uit:
Kennismaking
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking
"*" geeft vereiste velden aan
Na het versturen van bovenstaand formulier neemt een van onze horecamakelaars wij binnen 48 uur contact met u op.

Heeft u een vraag over een taxatie?
Of wilt u door ons een taxatierapport laten opstellen? Neem dan direct contact op met ons kantoor.
Meer horeca aanbod

Allure Lunch
bekijk objectAllure Lunch
Jansplaats 6, Arnhem
Het gaat om een veelzijdige locatie op een gezellig horecaplein hartje centrum Arnhem. Zowel zitplaatsen binnen als op het terras. 26 zitplaatsen binnen en ruim 80 zitplaatsen op het zonnige pleinterras
Meer info via: Remo van Doorn op 06 2000 2530 en r.vandoorn@klaassenbv.nl of Pepijn van Lier op 06 4024 0698 en p.vanlier@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 145.000,-
- Huurprijs € 3.354,- p.m. excl. BTW

Houtstraat 19, Nijmegen
Leuke moderne horecazaak in het centrum van Nijmegen. Het betreft een overzichtelijke zaak met ca. 35 zitplaatsen binnen en ca. 16 zitplaatsen op het terras. Er is een ruime kelder van ca. 95 m2 en tevens behoort er 1 parkeerplaats tot het gehuurde.
Info: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20
- Vraagprijs exploitatie € 42.500,-
- Huurprijs € 2.363,- p.m. excl. BTW