‘Het was een mooi traject met een recordtijd van twee weken voor het verkrijgen van de vergunning.’
Pepijn van Lier heeft bij deze transactie bemiddeld.
‘Het was een mooi traject met een recordtijd van twee weken voor het verkrijgen van de vergunning.’
Pepijn van Lier heeft bij deze transactie bemiddeld.
Deze website gebruikt cookies. Zie cookieinstellingen voor meer informatie.
We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies
We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.
We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.
We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.
We gebruiken zowel sessie-cookies (vervallen wanneer de webbrowser wordt afgesloten) en blijvende cookies (blijven op je apparaat tenzij deze worden gewist). Hieronder volgt een overzicht van de cookies waar we gebruik van maken.
Diensten
Over Klaassen
Informatie
Contact
Een paar keer per jaar versturen wij per e-mail een nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe objecten, nieuwtjes uit de praktijk en andere belangrijke horecazaken.
Wilt u ook deze nieuwsbrief ontvangen maar hebben wij uw e-mailadres nog niet? Geef dan per e-mail door dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen.