The Blue Heart Brew
bekijk objectThe Blue Heart Brew
Markt 85, Delft
Ter overname aangeboden: de exploitatie van The Blue Heart Brew, een eigentijdse koffiebar gevestigd in een karakteristiek Rijksmonument op een toplocatie in het centrum van Delft, omringd door horeca, winkels en terrassen.
Neem contact op met Peter Klaassen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Tel: 06-53 148 902
- Vraagprijs exploitatie € 74.500,-
- Huurprijs € 2.479,-
Restaurant en hotel 't VeerHuys
bekijk objectRestaurant en hotel 't VeerHuys
Veerweg 7 a, Beusichem
't VeerHuys in Beusichem is een historisch horecabedrijf aan de rivier de Lek, gevestigd in een monumentaal herenhuis. Het pand beschikt over een restaurant op de begane grond met circa 140 zitplaatsen, een restaurant op de eerste verdieping met 50 zitplaatsen (diner) en een terras met 120 plaatsen aan het water, evenals vijf luxe hotelkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping.
Meer informatie? Neem contact op met Joey Hehamahua via 06 11744732 of joey@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 475.000,-
- Huurprijs € 150.000,- p.j. excl. BTW
Zuivelstraat 3, Bergen op Zoom
Het registergoed en de bedrijfsexploitatie van Bistroclub de Stadsburger wordt door Klaassen Vastgoedmakelaardij ter overname aangeboden. Het betreft een bloeiende horecazaak op een toplocatie in het historische centrum van Bergen op Zoom. Meer informatie via horecamakelaar Rody Teulings 06 24 73 86 20.
- Vraagprijs exploitatie € 325.000,-
Lulu Teabar
bekijk objectLulu Teabar
Sarisgang 35, Dordrecht
Gevestigd aan de Sarisgang 35 in Dordrecht, is Lulu Teabar beschikbaar als horecazaak - een moderne, smaakvolle bestemming met online bestelmogelijkheden.
Neem contact op met Peter Klaassen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Tel: 06-53 148 902
- Vraagprijs exploitatie € 29.000,-
- Huurprijs € 640,- p.m. excl. BTW
Vastgoed en het bedrijf van Hotel Graaf Bernstorff
bekijk objectVastgoed en het bedrijf van Hotel Graaf Bernstorff
Reeweg 1, Schiermonnikoog
Met gepaste trots mogen wij u een van de meest beeldbepalende bedrijven van het Waddeneiland Schiermonnikoog aanbieden. Het betreft een unieke combinatie van accommodaties (hotelkamers, suites en appartementen) en F&B (bar, restaurant en terras).
Meer info? Bedrijfsadviseur Joey Hehamahua op 06-11 744 732 of joey@klaassenbv.nl
- Vraagprijs registergoed € 1,- k.k.
- Vraagprijs exploitatie € 1,-
Prachtige instapklare horecazaak
bekijk objectPrachtige instapklare horecazaak
St. Jansplein 112, Waalwijk
De bedrijfsexploitatie van Brasserie Sublime wordt door Klaassen Vastgoedmakelaardij ter overname aangeboden. Een prachtige horecazaak met tal van mogelijkheden voor diverse horeca concepten. Info: Bedrijfsadviseur, Rody Teulings 06 24 73 86 20.
- Vraagprijs exploitatie € 175.000,-
Restaurant L'ibzar
bekijk objectRestaurant L'ibzar
2e Dorpsstraat 41, Zeist
Restaurant L'íbzar is een bekend en sfeervol Midden-Oosters restaurant in het hart van Zeist, gelegen aan de levendige 2e Dorpsstraat. Het pand, kadastraal bekend als Gemeente Zeist, sectie L, nummer 41, heeft een oppervlakte van circa 120 m² met een terras van 15 m².
Meer info? Joey@klaassenbv.nl of 06 1744732.
- Vraagprijs exploitatie € 75.000,-
- Huurprijs € 1.750,- p.m. excl. BTW
La Plaisanterie
bekijk objectLa Plaisanterie
Haven Noordzijde 9, Brouwershaven
Royaal restaurant en tuin. Binnen biedt het restaurant momenteel plaats aan 58 gasten. Dit kan worden uitgebreid tot ongeveer 64 gasten. In de ruimte onderscheid je drie delen; voor, midden en achter. Het mooie historische pand met witte gevel trekt de aandacht aan de haven. Dat geldt ook voor het gezellige terras. Er is een klein terras direct aan de gevel waar plaats is voor 8 gasten. Het terras aan de overzijde van de straat, direct aan haven, biedt plaats aan 34 gasten. Op de eerste verdieping is een prettig, ruim appartement.
Info: Bart Brinkman 06 -53960241 of b.brinkman@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 375.000,-
Dessertbar
bekijk objectDessertbar
Warmoesstraat 4, Haarlem
In de sfeervolle Warmoesstraat, onderdeel van de Gouden Straatjes, ligt De Dessertbar: een knusse en succesvolle horecazaak in een prachtig rijksmonument. Al 14 jaar is dit een geliefde plek voor lunch, dessert en borrel, zowel bij locals als toeristen. Het pand kenmerkt zich door zijn authentieke details en warme uitstraling. Boven de zaak bevinden zich drie verhuurde kamers, wat dit object extra interessant maakt voor ondernemers én investeerders.
Info: Horecamakelaar Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 95.000,-
- Huurprijs € 39.000,- excl. BTW
Instapklare Fine Dining locatie
bekijk objectInstapklare Fine Dining locatie
Ruysdaelstraat 48, Amsterdam
Volledige ingerichte en instapklare fine dining locatie in Amsterdam Zuid. Zonder afnameverplichtingen, turnkey, in de prachtige Ruysdaelstraat pal naast Le Garage, Restaurant Hendrik en Loetje.
Meer info? Pepijn van Lier op 0640240698 of p.vanlier@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 199.500,-
- Huurprijs € 3.600,- p.m. excl. BTW
Restaurant Eetcafe Goes
bekijk objectRestaurant Eetcafe Goes
Grote Markt 22, Goes
In het bruisende Goes is in het midden van de Grote Markt, daar waar de meeste terrassen en cafés zijn gevestigd, is dit restaurant gevestigd; De uitstraling van het restaurant is modern maar sfeervol. Voor de zaak is een ruim terras wat plaats biedt aan 80 stoelen. Op de eerste en tweede verdieping zijn 4 appartementen die circa € 50.000,- per jaar aan huur opbrengen.
Voor info: Bart Brinkman 06 53960241 of b.brinkman@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 30.000,-
- Huurprijs op aanvraag
BlendHouse Utrecht
bekijk objectBlendHouse Utrecht
Voorstraat 94, Utrecht
De bedrijfsexploitatie van BlendHouse Utrecht wordt door Klaassen Horecamakelaars ter overname aangeboden. Vanwege de verhuizing naar een grotere locatie wordt nu een geschikte overnamekandidaat gezocht voor deze toplocatie.
Meer info? Pepijn van Lier op 0640240698 of p.vanlier@klaassenbv.nl
- Vraagprijs exploitatie € 144.500,-
- Huurprijs € 2.033,- p.m. excl. BTW